Dette innlegget er vel mer et spørmål eller en form for undersøkelse.

Jeg har en veldig stor kjærlighet til strategispill – Command & Conquer, Red Alert, Total War, Company of Heroes, osv. Og som sikkert mange vet har jeg altså en ganske populær YouTube-kanal, og jeg lurer egentlig på om slik spill kunne vært underholdende for publikum på kanalen.
Jeg bruker veldig mye tid på strategispill og tenker at jeg kunne slått to fluer i et smekk med å faktisk spille inn mens jeg spiller slike spill.

For en stund tilbake hadde jeg noe videoer fra StarCraft II på kanalen, og det ble faktisk veldig populært. Mange lurer nok også på hvorfor jeg stoppet med StarCraft, men det er enkelt av den grunn at jeg ikke hadde tid til akkurat det spillet.
Det krever veldig mye fokus og trening for å holde deg inne i de diverse ligaene som finnes i spillet.

COH2_SF_Breaking_The_Lines

Jeg har veldig lyst å lage noe video i fra f.eks Total War eller Company of Heroes 2. Company of Heroes 2 er for tiden det strategispillet jeg koser meg mest med. Det er så utrolig mange forskjellige strategier å lære i det spillet – det er helt magisk.

Total War kan det være jeg vil spare til en senere anledning på kanalen med tanke på at det når er et nytt Total War på vei, som skal basere seg på Warhammer universet. Veldig spennende!
For første gang får vi faktisk magi og trolldom inn i Total War – gleder meg!

Så kan ikke dere som følger kanalen min gi en liten tilbakemelding nedenfor, om dere ønsker at jeg skal prøve litt strategispill på kanalen eller ikke. Så får jeg litt feedback, og kan da sette i gang med litt innspilling etterhvert!

Legg igjen en kommentar nedenfor!