Som mange kanskje vet om meg så røyker jeg. Jeg anbefaler ingen å starte med røyk men jeg var altså så dum at jeg startet i veldig ung alder.
Jeg vokste vel opp i en generasjon hvor det å røyke ble sett på som å være «tøff» – helt latterlig.
Men det er uansett fortid.

Jeg har faktisk ikke så veldig mye i mot røyken. Jeg synes det smaker godt og det er veldig avslappende i stressende situasjoner, men jeg har begynt å innse den siste tiden at røykingen min går litt langt. Grunnet at jeg har en jobb som gjør at jeg ofte sitter foran maskinen å jobber blir det veldig lett å ta seg en røyk – noe som igjen fører til at jeg røyker alt for mye.

Men jeg har funnet løsningen! Jeg kom over et produkt som bare er et helt latterlig genialt konsept. Ikke bare kan det hjelpe meg å trappe ned på røyken, eller faktisk kanskje kutte ut røyken helt, men produktet kan også faktisk hjelpe meg å kutte ut andre ting jeg får for mye av, som f.eks sjokolade og chips.

Produktet heter Kitchen Safe, og er i grunn utrolig enkelt. Det er rett å slett en boks med lokk som kan låses på tid.
Alt jeg trenger å gjøre er å legge tobakken min oppi boksen, vri på hjulet på toppen for å sette en tid, deretter trykke på knappen på toppen, og vips så er boksen låst og er umulig å åpne igjen. Jeg har da ikke noe annet valg enn å vente til tiden har gått ut og boksen åpner seg igjen. Helt briljant!

KitchenSafe

Jeg tok kontakt med Kitchen Safe, som er i USA, og lurte på om det var mulig å få sponset to av disse boksene for å teste de ut. Noe de gikk med på og jeg har nå fått testet de i noen dager.
Jeg har gått fra å røyke opp til tyve sigaretter i døgnet til å røyke kun fem sigaretter. Jeg legger enkelt å greit røyken i boksen for hver gang jeg tar en røyk og har ikke noe annet valg enn å vente til den åpner seg igjen.
Selvfølgelig gjør det at jeg er litt mer stresset og litt mer sugen på røyk enn vanlig, men det er jo en selvfølge – over tid vil nok dette hjelpe meg drastisk på å kutte ned på røyken!

Men det er ikke bare røyk disse boksene fungerer til. Er du en person som spiser litt for mye snop f.eks, bruk Kitchen Safe! Føler du at du spiller for mye på PC’en eller konsollen din, sleng datamusen eller håndkontrollen oppi boksen og lås den i noen timer!
Bruker du for mye bensin på bilen din, legg nøkkelen til bilen i boksen – dette er kanskje ikke akkurat så superlurt med tanke på nødssituasjoner da…

Jeg tror dere skjønner konseptet her nå, og har du noen i familien du vet røyker for mye og kanskje ønsker å kutte litt ned på det; vis dem denne bloggen!

Tusen takk til Kitchen Safe for sponsingen!