Jeg ønsker å prøve ut en litt annen rekkefølge på serier og episoder på kanalen. Så denne uken blir det et lite prøveprosjekt så får dere gi tilbakemelding på om dere synes det fungerer bedre.

Saken er at jeg har faste serier på kanalen min og det går som regel to episoder fra hver serie hver uke, men jeg tenker det kan være litt kjedelig for de som f.eks venter på Subnautica å måtte vente helt til torsdag og fredag hver uke.

Derfor vil jeg nå kjøre de faste seriene hver dag fra mandag til fredag. F.eks denne uken er det Sims 4 og Subnautica hele uken. Og så tenker jeg å kjøre litt mer spesielle episoder og serier i helgene, både lørdag og søndag – som f.eks Modexio, vlogging, The Long Dark, osv.

Saken er at jeg har nylig spilt gjennom hele Subnautica, noe som gjør det mye lettere for meg å legge ut episoder fortløpende, og jeg ønsker å gjøre det med flere spill fremover.

F.eks hadde jeg planer om Spider-Man denne uken, men velger å heller utsette serien til neste uke slik at jeg får spilt gjennom hele spillet 100% før serien starter.

Så for dere betyr dette en ekstra dag (søndag) med episoder og oftere episoder fra hver faste serie.

Dette er et prøveprosjekt jeg vil teste i en liten periode, og skulle det ikke fungere går jeg bare tilbake.

Si gjerne hva du tenker nedenfor!