Jeg prøver for tiden å oppdatere folk best mulig på hva som skjer med serier osv, og denne gang er det informasjon om Planet Coaster.

Flere har den siste tiden lurt på hva som skjedde med den nye Planet Coaster serien, og jeg kan si det så enkelt som at serien er lagt på is på ubestemt tid.

Jeg er veldig giret på å lage denne serien, og mest sannsynlig så vil den også bli laget, men jeg innså fort at det ble alt for mye arbeid å drive med denne serien midt oppi alt det andre.

Så jeg har bestemt meg for å fokusere på å komme foran på det meste av serier og bli ferdig med de viktigste seriene først, så kommer jeg til å jobbe med Planet Coaster inn i mellom når jeg har litt ekstra tid.

Saken er at det å lage en episode til Planet Coaster tar veldig lang tid, med tanke på at jeg må gjøre en del research rundt byggverk, så må jeg planlegge hvordan jeg vil bygge byggverkene, og deretter må jeg spille det inn osv – det krever veldig mye rett og slett.

Så konklusjonen er at det blir et mye bedre resultat om jeg bare fokuserer på den serien når jeg faktisk har tid, og heller legger den ut når den er ferdig spilt inn.

Straks jeg har mer informasjon å komme med rundt denne serien så skal jeg si fra her på Addexio.no!