Ny og bedre oversikt

Jeg har gjort en liten men effektiv endring på kalenderen her på Addexio.no.

Nå kan du se farger på hver episode som indikerer hvilke episoder som står klar, som fortsatt er under produksjon og hvilke som er kansellert.

Problemet med kalenderen tidligere var at jeg hadde rett og slett ikke kapasiteten til å drive og oppdatere websiden konstant. Så om jeg ble syk, eller om noe teknisk kom i veien for en episode, så ble den kanskje kansellert mens kalenderen aldri ble oppdatert for å si fra om det.

Nå kan dere ta en rask titt på kalenderen hver mandag og se hvilke episoder som faktisk er bekreftet til korrekt tid (de i grønt), og på den måten være sikker på at du får se episoden du venter på!

Grønt indikerer at episoden er ferdig spilt inn, redigert og lastet opp – og skal komme ut på nøyaktig klokkeslett.

Oransje indikerer at episoden fortsatt er under produksjon (f.eks innspilling, redigering, eller lastes opp), og skal etter planen komme ut på oppført tidspunkt.

Rødt betyr at episoden er kansellert.

Med dette systemet er det mye enklere for meg å bare gå inn på websiden og oppdatere den med en gang jeg kan bekrefte at en episode er ferdig og klar, og så endre fra oransje til grønn.
Selvfølgelig må jeg si fra at det kan være skrivefeiler eller andre feiler i kalenderen.

Sykdom

Det er ingen hemmelighet at det har vært mer stille på kanalen denne måneden enn hva det noen gang har vært. Dette er grunnet sykdom.
Jeg vet også jeg har vært dårlig på å informere om situasjonen, men ironien i det er at det også er nettopp pga sykdom.

Som jeg har sagt flere ganger tidligere er ikke jeg en person som ønsker å legge ut om helsen min til alt og alle. Og da er det også veldig vanskelig å holde folk oppdatert. Så dette beklager jeg.

Planen nå er; fra 30 juli blir det fult kjør på kanalen igjen og mye er planlagt. Ting som Gamescom-tur, vlogging, en helt ny forteller-serie, AME, DexiCraft 2, og mye mer!

Jeg håper å få frem mye mer kreative videoer fremover, ettersom jeg brenner mer for det akkurat nå for tiden!