Veldig, veldig fornøyd!

Jeg har den siste tiden jobbet men en veldig stor og vanskelig serie fra Sea of Thieves.
Dette er en serie som er bygget opp som en fortelling, i lignende stil som flere av mine Minecraft-serier (Julereisen, Addexios Minecraft Eventyr, etc).

Dette er kanskje det prosjektet jeg er mest fornøyd med noen gang på kanalen min, og jeg håper virkelig dere vil like det jeg har laget!

Jeg har prøvd å bygge hele serien på en slik måte at både de som spiller SoT og de som ikke en gang vet hva SoT er skal kunne finne serien spennende og morsom.
Serien har også en stil jeg aldri har prøvd før på kanalen min, og jeg håper det vil fungere!

Jeg vil selvfølgelig ikke si noe om hva serien handler om, men det er vel en selvfølge at det kommer til å handle om sjørøvere, skatter og rikdom. Og tittelen på serien; «Oppdagelsesreisen» gir kanskje også noen hint om hva serien kommer til å handle om.

Serien kommer til å bli bygget opp på en historie som er basert på min egen fantasi og SoTs egen historie.

Derfor det har vært stille på kanalen!

Ja, dette er mye av grunnen hvorfor det har vært stille på kanalen min den siste tiden. Jeg sliter litt med helsen min og har ikke hatt energien jeg trenger til å jobbe så veldig mye med det samme gamle, og har derfor bevisst valgt å fokusere på noe nytt.

Jeg håper nå i fremtiden å komme tilbake til mer kreative episoder og serier, i stedet for kun spille-videoer.

Jeg merker den kreative meg sitter inni meg og roper om at han vil ut!

Det er ikke satt noe dato når Oppdagelsesreisen kommer, men den kommer ut straks alt er ferdig spilt inn og klart.

Som jeg nevnte tidligere er det en vanskelig serie, og med det mener jeg at denne serien har tatt veldig mye tid å spille inn, og jeg er enda ikke ferdig med alle scener.

Jeg og et team har seilt rundt i spillet i mange, mange, mange timer for å klargjøre ting og tang, for å få et best mulig resultat.

Gleder meg til dere får sett resultatet!