Ja, du leste tittelen korrekt. Jeg har etter mye tenking frem og tilbake kommet frem til at jeg kommer til å kansellere Skyrim-serien på kanalen.

Dette er en del av det nye systemet mitt for 2018. Jeg vil ha struktur på ting og det innebærer også å si fra når serier blir avsluttet slik at folk slipper å lure på hva som skjer videre med diverse serier.

Helt ærlig liker jeg ikke Skyrim. Det er det jeg har kommet frem til etter å igjen ha prøvd å nyte spillet. Spillet har alt for mange idiotiske og unødvendige problemer som går meg på nervene og ødelegger hele spillopplevelsen for meg.

Jeg vet dette er et svært populært spill og at det helt sikkert kommer til å være noen som skal kjefte på meg for at jeg nå graver ned Skyrim for godt, men jeg må bare være ærlig med meg selv og dere; jeg liker ikke Skyrim…

Poenget er at jeg kan ikke sitte og spille et spill om jeg ikke liker spillet. Hele poenget med et spill er å kose seg og ha det gøy.
Skyrim har et sykt stort potensial med tanke på stort kart, NYDELIG grafikk, og fantastisk musikk. Men det at jeg stadig møter på samme voice actor hele tiden, uansett hvor jeg er i verden, går meg rett og slett på nervene.

Ikke bare det, men voice actorene i spillet har ingen energi… De prater som om de kjeder seg halvt i hel. Det er ingenting som gjør meg interessert i å lytte på hva dem har å si.
Det kommer kanskje en sjelden NPC her og der som faktisk er litt spennende, men så forsvinner magien helt når du snur deg og der står samme voice actor du møtte på 10 minutter tidligere…
Og det hjelper heller ikke på at NPCene er komplett idioter. De vimser i veien i kamp. De ignorerer alt av feller. De går rundt der som statiske script kamuflert som figurer.

Et rollespill handler om å sette deg inn i en rolle og «leve» i den verdenen, men da er det også viktig at den verden du «lever» i føles ekte. Skyrim føles ut som et repeterende mønster hvor du gjør det samme hele tiden. Snakk med NPC, gå ned i en crypt, drep noen NPCer som alle ser mer eller mindre identiske ut, for så å dra tilbake til byen og repetere det samme.

Noen vil nok si at spillet blir mye bedre etter hvert, og det tror jeg selv det gjør, men det hjelper ikke. Om starten for meg er direkte kjedelig så er ikke det som kommer verdt det.
Definisjonen på et bra spill, for meg, er at spillet er bra fra start til slutt. Det hjelper ikke om bare en del av spillet er bra.

Noen av dere vet kanskje også min mening om Fallout 4, og jeg får nøyaktig samme følelse i det spillet der. Jeg kjeder meg… Kanskje jeg bare ikke liker Bethesda sine spill?

Så er det også en annen faktor som spiller inn når det kommer til hvorfor jeg kansellerer serien. Jeg sier i fra i hver episode at folk må trykke «liker» for å få mer av serien, men faktumet er at det er ikke så mange som trykker «liker» på denne serien. Dette må jo da bety at folk ikke liker serien.

I forhold til antall views er det dessverre ikke nok «liker» til at jeg fortsetter.

Jeg ønsker heller å bytte ut serien med noe bedre og mer spennende for oss alle, og på den måten tar ikke Skyrim-serien verdifull plass på kanalen – både for meg og dere.

Men så er det da hvordan jeg skal avslutte serien. Jeg vil at dere skal bli med å ta en avgjørelse der. Enten kan jeg avslutte med at vi kjører en uke til med si f.eks 5 episoder, som en finale på det hele, eller så kan jeg avslutte serien brått.

Uansett hvordan serien blir avsluttet kommer det til å bli minst 1 episode til, for å forklare hvorfor jeg avslutter. Det er dette folk ønsker på kanalen, i stedet for at serier bare slutter av brått uten noe forklaring.

Som jeg har sagt tidligere i 2018; fokus i år er å rydde opp på kanalen og lytte på deres feedback!

Gi din stemme nedenfor!