Show

Da, endelig, etter mange ukers arbeid har jeg endelig fått stacket opp mange, mange videoer – og er igjen klar for å kjøre på for fult på kanalen!

Kalender og Oversikt på hjemmesiden min er blitt oppdatert. Ikke bare det, men du kan nå også se eksakt hvilket klokkeslett episoden du venter på kommer ut!

Jeg ønsker gjerne å forklare hvorfor ting har vært veldig rotete for meg på kanalen det siste året, men det byr på litt tekst. Så om du ikke bryr deg så mye om det så kan du hoppe over resten av teksten i dette innlegget.

Sykdom

Som kanskje noen allerede har fått med seg i videoen jeg la ut rett før desember har det altså vært alvorlig sykdom i familien min. Moren min fikk plutselig kreft og det tappet oss for energi og humør – spesielt da min mor.

Jeg står veldig nær min kjære mor og jeg tok også dette veldig tungt. Over natten gikk alt fra godt humør til en masse bekymringer og vonde tanker. Dette igjen har ført til lite søvn, dårlig matlyst og faktisk depresjon.

Pga dette stoppet alt opp for meg. Jeg har prøvd desperat å få ut videoer men har dessverre ikke hatt hodet på plass til å ha noe spesielt system på ting – dette forklarer alt rotet.
Før nyttår bestemte jeg meg for et mål; 2018 skal bli året hvor jeg rydder opp i kaoset og kjører på igjen for fult!

Så nå er jeg endelig ferdig med mye forehåndsarbeid, og det meste av det som skal ut ligger klippet og klart til å gå ut på kanalen. Så fra og med 22 januar blir det fult kjør igjen!

Planer

Jeg har ikke en 100% plan på hvordan jeg kommer til å jobbe i 2018 enda, men jeg vet hovedfokus blir struktur og opprydding. Det vil si at jeg kommer til å avslutte en mengde serier og også faktisk kansellere en del serier som jeg rett og slett ikke brenner for lengre.

Jeg skal også fokusere på at strukturen fungerer både for meg og dere som ser på.
F.eks er jeg kjent for å ha mange serier på en gang, noe som til tider ikke er en god plan.
Men nå som jeg har spilt inn det tyngste på forhånd blir plutselig jobben mye lettere, og det at alle serier og episoder har faste dager/klokkeslett gjør det mye lettere for dere å finne frem akkurat det dere ønsker å se på.

Hver uke kommer jeg til å oppdatere kalenderen med både klokkeslett og datoer for hver eneste episode – utenom de videoene som er spontane og tilfeldige da selvfølgelig. Som f.eks vlogging.

Vlogg

Mange lurer på om jeg kommer til å vlogge mer. Svaret er enkelt og greit: JA!

Vloggingen stoppet opp av samme grunn som nevnt ovenfor. Jeg fungerte bare ikke, og jeg ønsket ikke at vloggene mine skulle blir snakk om sykdom og bekymringer.
Jeg var godt i gang med trening når jeg startet vloggingen, som jeg også tror var inspirerende for mange. Vloggingen min i fremtiden kommer til å fokusere på nøyaktig det samme.

Jeg må bli kvitt noe fett!

Jeg kommer nok ikke i gang med vloggingen helt enda, ettersom jeg jobber med å få inn en personlig trener og diverse treningstøy/utstyr.

Kreativitet

En annen ting jeg bestemte meg for før nyttår er å ha et mye større fokus på kreative serier – som f.eks Julereisen, Addexios Minecraft Eventyr osv.

Så i år blir det forhåpentligvis laget flere slike type serier. På agendaen akkurat nå står Addexios Minecraft Eventyr som skal starte i april.

Om kun noen dager skal vi også ha et møte angående enda en Julereisen spin-off!

Streaming

Noen har sikkert også lagt merke til at jeg streamer igjen på Twitch (http://www.twitch.tv/addexio). Dette er enda i startfasen men dette er noe jeg også kommer til å satse mye mer på.
Jeg elsker å spille spill, og sitter ofte å spiller – så hvorfor ikke la dere se på mens jeg spiller?

Jeg kommer nok også til å bruke streaming-delen til å fullføre gamle serier fra kanalen min. Jeg vet f.eks at Skyrim kommer til å gå på kanalen til jeg er tom for episoder (som er spilt inn), så flyttes det over til streaming i stedet.

Noen spill fungerer bare bedre som direktesending enn serier.

Beklager

Så til slutt vil jeg bare beklage at ting har vært alt for rotete på kanalen min, og at alt for mange serier ikke har fått noen verdig slutt. Det er ikke annet jeg kan gjøre med det enn å si ærlig hvorfor ting har blitt kaotisk og legge meg helt flat på det.

Jeg kommer til å dedikere dette året på å fikse opp i alt dette. 2018 – Struktur, struktur, og struktur!

Takk til alle dere som ser på og støtter meg! Dere er mine helter!