Jeg har over lengre tid prøvd å komme inn i et system på kanalen min som vil være effektivt, strukturert og underholdende for både meg og dere som ser på. Problemet er bare at det er så mange faktorer som spiller inn som gjør det vanskelig å kommer frem til det optimale systemet.

Det jeg har bestemt meg for å prøve er og kjøre maks 2 serier i uken på kanalen. Som et resultat av det får jeg mer pusterom til å lage mer av Modexio, GTA, PUBG, vlogs, osv – altså mer tilfeldige videoer inn i mellom seriene.
Pluss at det nærmer seg juletider og en større produksjon er i vente.

Det er slitsomt å gå oppi de samme spillene hele tiden, så variasjon er bra for både meg og dere som ser på.

Så det jeg velger og gjøre er å utsette Skyrim en til to uker, slik at jeg kan ta meg mer tid til å stacke opp episoder.
Jeg ønsker også å spille inn 1 times lange episoder fra den serien for å fortere komme gjennom spillet og bli ferdig med serien uten å måtte kansellere serien.

Og det er hovedpoenget med dette. Jeg ønsker ikke at disse endringene skal kansellere noen serier, men heller bare utsette det som må utsettes for å stacke opp mest mulig fra de seriene.

Så langt er det kun Skyrim som blir påvirket av dette og om andre serier kommer til å gå gjennom samme prosess kommer jeg til å informere om dette.

Håper alle forstår at videoer ikke vokser på trær, at jeg jobber alene med dette, og at prosessen på å lage én video er mer enn å bare sette seg ned og gjøre opptak i 20 – 30 minutt – det kan være en lang prosess.

Du er velkommen til å kommentere nedenfor!