Ok, først og fremst må jeg si at jeg er rar… Både jeg vet det, og de som kjenner meg. Jeg er faktisk så rar at jeg skriver et blogg-innlegg om bøyd og flat chips.

Men jeg lurer faktisk på noe når det kommer til bøyd og flat chips, eller rettere sagt krøllet og flat chips, og kanskje dere kan hjelpe meg å komme frem til en konklusjon rundt dette.

Saken er at når jeg spiser chips så har jeg en tendens til å bevisst plukke ut de chipsflakene som er krøllet over seg selv. For jeg synes de smaker så utrolig mye bedre enn de flate flakene.

Hva som er grunnen vet jeg ikke, men det er noe med at det på en måte er tykkere flak og de inneholder som regel mer smak, pluss at de er mye lettere å dippe om du har dip.

F.eks er jeg veldig glad i salt Sørlands Chips, og faktisk er det ikke mest pga smaken, men det er mest pga den inneholder flere flak som er krøllet over seg selv. Og noen ganger finner jeg til og med flak som er krøllet flere ganger, og det er liksom jackpotten i posen!

Er jeg den eneste som synes dette? Er jeg den eneste som plukker ut de flakene fra posen først, og faktisk kjeder meg når jeg spise de flate flakene?

Det kan jo være dette kun er en rar ting inni mitt rare hode. F.eks har jeg også en trang at jeg la vannet renne over kanten på glasset når jeg lager meg saft. Om jeg ikke gjør det så smaker ikke saften like godt…

Poenget mitt med alt dette er: om det er slik at flere er enig rundt dette med krøllete chipsflak, hvorfor er det da ingen av de som produserer chips som selger en pose chips med kun krøllete chipsflak?

Jeg hadde seriøst ikke kjøpt en annen chips enn den!

Jeg legger til at jeg nettopp leste gjennom dette innlegget selv, og ja, jeg kan bekrefte at jeg er veldig rar.

Si din mening nedenfor – altså, om chipsen, ikke om jeg er rar eller ikke. Det har vi jo allerede fått bekreftet.