Da har jeg bestemt meg for å gjøre en endring på kanalen som jeg håper vil fungere bedre for både meg og de som ser på.

Denne endringen kommer som et resultat av at jeg nylig ble ganske syk og havnet hos legevakt to ganger i løpet av få dager. Jeg har med vilje valgt å ikke prate så mye om hva som faktisk skjedde, grunnet at ting fortsatt er litt usikkert og ingen helt vet hva som faktisk skjedde.

Det er nok ingen hemmelighet at jeg lever usunt og er overvektig, og jeg selv tror nok dette er noe av grunnen hvorfor kroppen min ikke er helt i form om dagene – jeg venter på svar på diverse prøver.
Poenget er uansett at jeg sliter litt etter denne hendelsen og trenger litt pusterom for å gjøre noe med helsen min en gang for alle.

Dette systemet vil nok ikke føre til mindre innhold på kanalen, men det vil føre til innhold som jeg kan ta meg bedre tid til å produsere og perfeksjonere – noe som igjen stresser meg mindre.

Tidligere har jeg prøvd å kjøre episoder fra mine faste serier hver eneste dag, men dette fører også til at jeg blir sittende og spille inn videoer av de samme spillene hver eneste dag.
Dette igjen fører til at jeg fort blir lei og stresset av spillene, og jeg blir lei av å redigere videoene rundt de spillene.
Altså kort sagt: stresset bygger seg opp jo lengre seriene blir.

Endringen jeg nå har gjort er at hver serie nå får faste dager hver uke på kanalen. Som et eksempel står to episoder av Sims 4 oppført hver mandag, og Minecraft hver onsdag og torsdag – du kan se hele kalenderen her.

På denne måten kan jeg spille inn litt mer variert innhold til kanalen og publikumet kan også få mer variert innhold, men på samme tid bevare et system som vi alle kan forholde oss til.

Da slipper jeg også å spille inn video av de samme spillene hver eneste dag, og kan i stedet sette meg ned i en lengre økt og spille inn seks episoder av Sims 4, og på den måten ha 3 uker med innhold fra den serien klar.

Dette gir meg også spillerom til å gjøre mer slike videoer som dere ønsker. F.eks er det mange som spør etter GTA-videoer. Og jeg vil så gjerne lage det, men blir i stedet sittende fast hver dag med det samme opp igjen og opp igjen – nå kan jeg ta meg tid til å spille inn GTA!

Med andre ord; mindre stress.
Jeg er helt 100% nødt til å prioritere helsen min før jobb, ellers vil det ikke være noen Addexio igjen i fremtiden til å lage videoer. Jeg må ut å bevege meg mer og kanskje faktisk ta meg tid til å spille noe Pokemon GO!

Jeg elsker jobben min, og elsker å jobbe med den, men stress er en faktor som kommer inn i bildet uansett hvor mye du elsker jobben du gjør.
Uke etter uke, etter uke, med innspilling av samme spill hver eneste dag fungerer bare ikke i lengden dessverre.

Mer pusterom betyr mer variert innhold, tilfeldige videoer utenom det faste, og tid til ting som livestream o.l.

Jeg ønsker å takke alle som har gitt meg støtte nå mens jeg er syk, og har ønsket meg god bedring. Dere er seriøst mine helter!
Jeg ønsker også å takke de som har tipset meg om å kjøre dette systemet rundt kanalen i stedet for det gamle.

Har du kommentarer eller meninger kan du gjerne skrive de nedenfor, så kan jeg se hva dere tenker!