Flere har sikkert fått med seg at jeg har utsatt alle de faste seriene mine og byttet de ut med tilfeldige videoer den siste uken. Dette er pga jeg sliter med litt smerter og går på litt medisiner.

Jeg hadde en ganske ekkel opplevelse i påsken hvor jeg havnet hos legevakt to ganger. Jeg har helst ikke lyst å gå inn i detaljer på hva som eksakt skjedde ettersom jeg ikke vet noe om hva som er galt selv – alt jeg vet er at jeg må slappe av, og at det går bedre med meg.

Så jeg utsatte seriene mine til i dag, 24 april, grunnet at jeg ikke ville starte seriene mine opp igjen med en gang for så å bli dårlig igjen og det ble nye pauser i seriene.
Ironisk nok ble jeg dårlig igjen i natt og har ikke fått sovet noe spesielt…

Kanskje dette var kroppen min som sa i fra at jeg skulle vente litt med å starte opp seriene igjen. Så jeg velger å utsette alle seriene mine på ubestemt tid.

Det viktigste for meg akkurat nå er at jeg lager videoer når jeg føler jeg er i form til det selv og ikke er avhengig av eksakte tidspunkter og datoer.

Flere i publikum sier jeg bare skal slappe av og at de klarer å vente på nye videoer, og jeg takker for det, men jeg kan ikke la være å lage hvert fall noen videoer. Jeg har jobbet med dette mer eller mindre hver dag i fem år og det er blitt mer enn bare en jobb. Det er blitt noe som gir meg gnist og glede i hverdagen – så det blir videoer, men jeg ønsker bare ikke å jobbe med faste serier slik ting er akkurat nå.

Jeg håper folk forstår dette og at tilfeldige videoer (#AddexioSporerAv) er en grei midlertidig «serie» på kanalen, mens jeg finner ut hva som er galt med meg.

Har du ideer på spill du vil jeg skal teste ut på kanalen så må du gjerne skrive det i kommentarene nedenfor, så skal jeg kjøre en test på de som virker interessante. Skriv gjerne litt hva spillet handler om og hvordan det fungerer.

Så alt i korte trekk: Jeg utsetter alle faste serier til jeg er i bedre form, og kjører i mellomtiden tilfeldige videoer på kanalen når jeg føler jeg kan. Helse før jobb.

Jeg legger også til at jeg helst ikke vil ha spørsmål om hva som er galt, for jeg vet som sagt ikke selv enda. Jeg er bedre og føler meg bedre hver dag, men det handler bare om at jeg ikke klarer å sitte å lage videoer og være morsom når jeg sitter her med smerter.

Tusen takk til alle som støtter kanalen min! Dere gjør alt dette mye lettere for meg! 🙂