Jeg tenkte det beste var at jeg skrev et lite innlegg på hvorfor episodene som skulle ut i dag ble utsatt og forsinket.

Jeg forklarer dette i litt detaljer i Subnautica episode 25 om du ønsker å heller hente informasjonen der – denne episoden kommer ca klokken 20:00.

Saken er at jeg spiller inn Subnautica på forhånd, og i episode 24 snakker jeg om at jeg måtte spille inn episoden to ganger ettersom det første opptaket kun hadde lyd men ikke bilde.
Jeg fikset det med å bare kaste opptaket i søppelet og spille inn fra der jeg lagret.

Problemet er at jeg oppdaget dette hadde skjedd flere ganger i opptaks-øktene mine rundt Subnautica. Av 22 episoder var hele 6 episoder kun lyd og ikke bilde. Dette førte til at episodene var ganske ubrukelige selv om jeg prøvde å redigere det på en slik måte at det fortsatt kunne brukes.

Men jeg følte det manglet for mye av serien til slutt og bestemte meg derfor for å heller laste inn et gammelt save game for så å gjøre opptakene på ny. Slik at vi slipper problemet med episoder som mangler.

Dette igjen har ført til at min hovedprioritering har vært å gjøre disse opptakene ferdig før alt annet, som igjen har forskjøvet hele arbeids-skjemaet mitt og episoder er derfor utsatt.

Jeg håper å være tilbake til normal rytme igjen i morgen, fredag.

Så om du lurer på hvorfor det mangler episoder i dag, så er dette grunnen – beklager forsinkelsen, men slik kan skje dessverre!