5 minutter inn i spillet

2015-06-20_00006

Jeg er 5 minutter inne i spillet. Så langt må jeg si grafikken er vakker. Lydene derimot er noe rare.
Som når jeg trykker inn «shift» for å sprinte begynner karakteren min å puste og pese med en eneste gang.
Lyden i det jeg gikk under vann derimot var ganske episk – fikk virkelig følelsen av å være under vann.

Kunklusjon: forutenom en dinosaur her og der føles dette spillet ut som alle andre survival spill…

 

15 minutt inn i spillet

2015-06-20_00004

Jeg er 15 minutter inn i spillet, og jeg trodde jeg skulle dø! Ikke dø inne i spillet, men i virkeligheten. Jeg fikk laget meg en pickaxe og sto å hakket ut flint fra en stor stein. Plutselig ut av det blå eksploderte steinen og fløy til alle kanter. Jeg skvatt veldig!

Ikke bare har steiner begynt å eksplodere rundt meg, men det har også begynt å regne. Og jeg må si det er imponerende å se både gresset og trærne rundt meg svaie i vinden. Jeg får virkelig en følelse av at det er kaldt og vått.

Konklusjon så langt: jeg føler jeg har spilt dette før… Hvor er alt det som gjør dette spillet til Survival EVOLVED?

 

30 minutt inn i spillet

2015-06-20_00007

I mens jeg skrev forrige blogg-del viste det seg at regnet hadde stanset og karakteren min begynte å bli såpass varm fra solen at spillet krevde jeg fant skygge for å kjøle meg ned. Endelig fant jeg noe nytt i dette spillet, i forhold til andre survival spill!

Jeg trodde jeg skulle dø igjen også! Nei, ikke i spillet, men i det ekte liv. Jeg løp, og det var alt jeg gjorde, og BOOOOMBABABABOOOM var alt jeg hørte og jeg gikk opp i level – jeg vet ikke hvorfor, men jeg vet lyden var VELDIG høy!

Jeg fant også ut at jeg kunne kjøle meg ned i havet, og også drikke saltvann. Eller, jeg tror det er saltvann… Jeg er usikker på hvilken planet jeg er på. I bakgrunn kan jeg se et eller annet tårn sveve i luften – noe som ser veldig sci-fi ut.
Jeg er usikker på om det har noe funksjon, eller om det bare er der for å lure spillere til å tro at denne verden er mer EVOLVED enn verdner i andre survival-spill…

Konklusjon så langt: Tittelen på spillet er missledende!

 

45 minutt inn i spillet

2015-06-20_00013

Jeg er sikker på jeg så en spiller ri forbi meg på en velociraptor! Jeg traff også på en annen spiller på stranden som sto å såg inn over landet, men plutselig ut av det blå falt han bare sammen. Jeg lurer på om det var varmen som tok knekken på han.
Jeg fant deretter ut at jeg kunne dra kroppen hans med meg, så jeg drog han ned til vannet – i håp om at han kanskje fikk kjøle seg ned.
Jeg vet ikke hvordan det gikk med denne personen…

Spillet fortalte meg også at jeg var sulten, så jeg gikk løs på en stor dinosaur i håp om å få drept den og få noe mat på lager. I det jeg angrep den gikk jeg gjennom den. Jeg er usikker på om det er spillet som er uffatelig dårlig laget eller om det er meningen du skal kunne gå gjennom massive dinosaurer…

Jeg feis også! Plutselig ut av det blå feis jeg, og det trillet en klatt med lort forann meg. «Produsert av Addexio» står det på den. Dette er vel kanskje litt EVOLVED, men jeg skjønner enda ikke hvorfor jeg kan plukke opp min egen lort…

Konklusjon så langt: Jeg gir spillet 15 minutter til…

 

60 minutter inn i spillet

2015-06-20_00015

Jeg døde! Solen gikk ned mens jeg jaktet på bær, ettersom det viste seg det var eneste maten jeg kunne finne, og bak en stein hoppet det frem en velociraptor.
Hadde det ikke vært for at dinosauren kunne løpe gjennom meg som om jeg ikke var der, og at den beveget seg som Super Mario etter 100 kaffekopper, så hadde jeg kanskje overlevd…

Det gikk plutselig opp for meg også hvor dårlig grafikken egentlig er… Ja den er fin, fargerik, gode lyseffekter, men ingen realisme… Jeg føler jeg spiller et eller annet «Candyland Survival Game»…

Konklusjon så langt: Dette spillet er IKKE verdt pengene, enda. Ja, jeg vet dette er alpha enda og ting er ikke optimalisert – men det forandrer fortsatt ikke det faktumet at spillet ikke er verdt pengene…

Jeg stopper her og hopper inn i The Long Dark i stedet – EKTE survival!