Noen ganger er det sånn at du kan bli lei spill om du spiller de for ofte, og det er nettopp det jeg har gjort når det gjelder Planet Coaster.

Derfor blir det nå en pause fra spillet frem til neste uke, altså mandag 13.02.17.

Grunnen for jeg ønsker å gjøre det slik er at jeg ikke vil serien skal stoppe brått opp og bare forsvinne. Dette er et problem som ofte går igjen på min kanal men jeg er bestemt på at slik skal det ikke være i 2017.
Enten vil serier ta pauser og fortsette i fremtiden, eller så avslutter jeg dem med en verdig slutt – det er min filosofi nå!

Flere har sikkert merket at i 2017 har jeg vært mye mer aktiv og strukturert rundt videoene mine, og jeg merker selv at flere er positive til det. Folk setter mer pris på det jeg lager, folk skryter mer av det jeg lager, og det igjen gir meg motivasjon til å lage mer innhold.

Men det at jeg blir lei et spill er ikke noe jeg bare kan ignorere. Så det at jeg tar pauser fra spill i en uke eller et par uker kommer til å bli en ganske vanlig ting på kanalen gjennom 2017, på den måten slipper seriene, som jeg sa, og stoppe brått opp bare pga jeg er møkk lei spillet.

Jeg sier ikke jeg er møkk lei Planet Coaster, så langt i fra, men det jeg merker at jeg sliter litt med å være kreativ i spillet – og det å være kreativ er viktig i Planet Coaster for at spillet skal være bra. Derfor tar jeg da pause nå før jeg blir «møkk lei spillet» – så kommer jeg sterkt tilbake igjen neste uke!

Dette betyr derimot ikke at det blir mindre innhold på kanalen, det betyr bare at jeg bytter ut Planet Coaster med en annen serie i mellomtiden.

Seriene jeg har bestemt meg å kjøre de neste 7 dagene er The Sims 4: City Living, hvor jeg fokuserer på den nye utvidelsepakken til Sims 4, Himmelfabrikken og selvfølgelig Subnautica som så mange ville ha videre på kanalen.

Subnautica er egentlig et prakteksempel på hva jeg prøver å si her; jeg er skikkelig, skikkelig giret på å spille inn videoer fra Subnautica, så da gjør jeg det. Når jeg kommer til det punktet hvor jeg ikke lengre er like giret på spillet tar jeg en pause fra dette spillet også, og kommer tilbake sterkere senere – eller så avslutter jeg serien om det viser seg at det er en bedre løsning.

Jeg vil ha slutt på serier som stopper brått opp uten noen verdig slutt!

Husk at dere er like mye med på å gjøre meg giret på spill som jeg selv er, så alle de flotte tilbakemeldingene om hvorfor dere liker de diverse seriene jeg holder på med er alltid god motivasjon for meg til å fortsette!

Det var alt, takk for meg!