Det er sikkert flere som følger kanalen min som oppdaget at ting plutselig stoppet brått opp på kanalen. Det skulle komme en kvelds-episode fra Himmelfabrikken, men den kom aldri.

Grunnen er at maskinen min bestemte seg for å slå seg vrang. Under redigeringen av denne episoden merket jeg at maskinen oppførte seg rart.
Den ble tregere og tregere, og den var treg på en sånn måte at jeg skjønte noe var galt.

Da jeg kom til den delen hvor jeg skulle rendre videoen fikk jeg Blue Screen og maskinen slo seg av.
Jeg prøvde å slå den på igjen men den slo seg raskt av.

Etter å hatt maskinen av i ca en time prøvde jeg en gang til, og nå startet den. Problemet var bare at temperaturen på maskinen var oppe i hele 70 grader – og dette i standby.

Så jeg og noen venner klarte raskt å kartlegge at vannkjølingen på maskinen var død, og pga dette fikk ikke maskinen kjøle seg ned, kjørte seg varm, og deretter slo seg av.

Jeg ble derfor tvunget til å kjøpe nye deler via det store internettet, og selvfølgelig måtte jeg smøre meg med tålmodighet og vente på disse delene.

Delene er nå installert og maskinen min er oppe å går på behagelige 25 grader i standby. Jeg har stresstestet maskinen og den har ikke vært over 44 grader.

Så du kan si jeg er svært, svært fornøyd med maskinen akkurat nå.
Ikke bare har jeg installert ny vannkjøling, men jeg har også installert to nye vifter fra Noctua som gjør maskinen mer eller mindre lydløs, jeg har installert en fan regulator på fronten slik at jeg kan øke og senke hastigheten på viftene, og jeg har installert to stykk MSI GTX 1070 i SLI.

Så nå har maskinen fått en kraftig overhaling som jeg håper skal kunne gi meg mer kraft til å utføre større opptak og jobbe lettere med maskinen.

Dette betyr at den er nå oppe å går igjen og det kommer videoer som oppført på kalenderen.
Eller, det er en liten endring jeg må gjøre inni maskinen før jeg er 100% ferdig med den, men jeg tviler på at dette skal utsette opptak noe mer.

Så da vil jeg bare si tusen takk til de som har vært tålmodige og ventet på videoer, og beklager at jeg ikke har fått oppdatert dere om dette tidligere – men det var ikke så lett å få til uten maskin.