Så da ligger jeg nede for telling med influensa. Hvorfor? Hvorfor må vi bli syk på denne måten? Det er så utrolig irriterende!

Du kjenner nok til irritasjonen selv. Tett nese, hodepine, kvalm, følelsen av at du må kaste opp hele tiden men egentlig ikke, og mangel på matlyst.
Det er nesten som om noen har laget viruset i et laboratorium bare for å plage oss – totalt unødvendig virus!

Men det er jo en positiv ting med influensa da; nå som jeg har hatt den blir det nok en god stund til neste gang. Pluss at jeg går ned i vekt!

Poenget med dette innlegget er å spørre deg som leser om du har noen gode tips når det kommer til influensa?
Altså, jeg spør ikke etter en kur, men om du har tips i form av hvordan jeg kan få matlysten tilbake, roe ned på hosten, mot tett nese osv.

Om du har en kur derimot så bør du få en patent på den så fort som mulig! Du kan bli milliardær!

Håper bare å få noen gode tips slik at jeg kan bli frisk fortest mulig og få energien tilbake. Grunnet jobben jeg har med YouTube er det å bli syk en veldig negativ ting ettersom det tar meg bort fra innspilling.

Heldigvis har jeg spilt inn både Cities: Skylines og XCOM på forhånd, så det kommer ut hver dag som det skal, mens Spore og Addexio’s Minecraft Eventyr må jeg utsette til jeg er på beina igjen.

Jeg vet at det er en eller annen klovn som nå skal komme med kommentarer som «Du er alltid syk!» eller «Må vi vente enda lengre på episoden!?». Men til den personen vil jeg bare si en ting: Ta deg et eple og kom deg ut mer.

Skriv dine tips rundt influensa i kommentarene nedenfor!