Da har Addexio.no endelig fått en kraftig overhaling. Dette er noe jeg har tenkt på å gjøre veldig lenge, men med så lite tid jeg har til overs etter jobb har det bare ikke blitt gjort.

Jeg var ikke fornøyd med den forrige websiden. Den hadde informasjonen jeg ville ha på den, men jeg følte den var for tung og rotete. F.eks var det flere som klaget på at det var slitsomt å lese svart skrift på blå bakgrunn.

Så det føles godt å nå endelig ha en webside som jeg er 99% fornøyd med. Jeg har også kommet frem til at jeg vil være mer aktiv på websiden både i form av blogging og andre nyheter rundt kanalen. Poenget er å kunne gi en webside som inneholder informasjon folk leter etter om serier, episoder og andre ting.

Siden er ikke 100% ferdig. Det er fortsatt et par små ting som må legges inn, men dette kommer nok ganske snart!

Jeg setter pris på tilbakemeldinger, så om du har noe ris og ros rundt websiden kan du gjerne skrive det i kommentarene nedenfor, så skal jeg ta tak i det så fort jeg får sjansen til det!