Noen ganger dukker det opp noen spill på Steam som bare er tvers gjennom briljant, og Turmoil er uten tvil et av dem.

Spillet koster (når dette innlegget ble skrevet) 70 kr og gir deg timevis med underholdning. Jeg har selv spilt spillet time etter time og har store vansker med å legge spillet fra meg når jeg først setter i gang.

fdb99c82232d6ec0d60b5d943b6208f23c19f485

Gameplayet er utrolig enkelt, men så sykt bra gjennomført. Det er det 19 århundre og du er på jakt etter olje i Nord Amerika.
Hver sesong med boring etter olje legger du ut 2000 dollar på utstyr, som du så må bruke for å finne olje og gå tilbake i pluss igjen.

Men du er ikke alene. Det er tre andre oljepionerer som også gjerne vil ha tak i dette sorte gullet. Noe som betyr at du må gi bud på landeområder hvert eneste år og krysse fingrene for at du har valgt det området med mest olje.
Konkurransen over hvem som samler mest olje er i gang.

Du sender ut dine oljeeksperter som søker opp hvor oljen kan finnes. Straks de har funnet olje så er det din jobb å sette opp oljetårn, begynne pumpingen, for så å frakte oljen med hest og kjerre til enten Left Inc eller Right Inc.

Gjennom hele året varierer prisene hos både Left Inc og Right Inc, din jobb er å alltid selge til den som betaler best for oljen din. Dette gjøres enten ved å hele tiden følge med på prisen de tilbyr eller faktisk bestikke selskapene før sesongen i det hele tatt setter i gang.

Hvert år må du investere i ny teknologi. Ting som større rør, større hestekjerrer, raskere hester, radar og ikke minst muldvarper som sniffer ut oljen for deg. Og dette er bare en brøkdel av teknologien du kan oppdage i spillet.
Jo mer teknologisk utviklet ditt oljeselskap er, jo mer olje kan du hente opp fra jorden hver sesong, men dette gjelder også for de tre andre som jakter dette sorte gullet selvfølgelig.

Spillet er svært enkelt. Finn et område hvor du tror det er olje, sett opp et tårn, pumpe opp oljen, selg oljen enten til Left Inc eller Høyre Inc, og deretter repetere.

large-4-640x350

Det høres så simpelt ut, og det er i grunn veldig simpelt, men dette er et spill som bare må oppleves!

Dette spillet er bygget opp på god og underholdende gameplay, som få spill i dag faktisk klarer å oppnå. Du koser deg med spillet fra første stund, i stedet for å henge deg opp i mangler eller feil i spillet.

Spillet er slik det er og det fungerer fjell!