Så da er det endelig kommet en Addexio-webside på plass. Dette er i grunn noe jeg har planlagt lenge men aldri tatt meg tid til å fullføre.

Målet med siden er vel å gi de som følger oss på Addexio-kanalen litt mer innblikk i livet mitt og andre interesser som jeg kanskje har.
F.eks er jeg jo veldig glad i mat, film, og ikke minst spill – så det kommer nok til å bli en veldig, veldig stor del av denne bloggen.

Liker tanken på å sette meg ned med en god film, for deretter å poppe inn på bloggen min å skrive litt om filmen i ettertid.

Andre funksjoner på denne websiden blir vel at publikum lettere skal kunne finne informasjon om hva som skjer rundt kanalen – når videoer kommer, hvorfor de ikke kommer, hva som planlegges av andre prosjekter og lignende.

Målet er vel også å få opp en database hvor publikum kan finne alle mine videoer uten å måtte trenge å logge seg inn på YouTube, men i stedet se de direkte gjennom min egen webside.

Til slutt blir det jo mye lettere for folk å faktisk finne korrekt informasjon om Addexio og kanalen. F.eks hvilket utstyr jeg bruker til innspilling, hvilke eposter jeg bruker, hvem jeg er, osv.

Så jeg håper dere ønsker å følge med på bloggen min! 😀