Jeg hadde tidligere en vlogg-serie hvor jeg pratet om Star Wars, og har så langt pratet om Episode 1, 2 og 3. Og noen lurer kanskje på hvor det blir av de neste?

Saken er at det er flere grunner hvorfor den serien stoppet brått opp.

For det første var jeg ikke fornøyd med stilen på de tre første videoene og måten jeg satt alt sammen på.
Så jeg ønsket å heller spille inn de neste på en litt annen og mer spennende måte.

Jeg har faktisk spilt inn både Episode 4 og 5, men det er nå en god stund siden, og jeg kommer til å spille de inn på ny.

Saken er at jeg ble veldig mettet av Star Wars etter Force Awakens kom på kino. Ikke på en sånn måte at jeg er blitt lei Star Wars, så langt i fra, men på den måten at det er alt for mye dritt rundt Star Wars på YouTube for tiden.

Jeg er møkk lei å se alle disse teori-videoene om Star Wars, om hvordan Jar Jar er en dark sith osv.
Jeg skjønner det i utgangspunktet var ment som humor, men det finnes tusenvis av andre som ikke skjønner at det er ment som humor, og plutselig har vi hundre på hundrevis av slike videoer der ute fra folk som faktisk tar teoriene seriøst…

Poenget mitt er at jeg ønsket ikke at mine Star Wars-videoer skulle legges ut midt oppi alt dette rotet av Star Wars-søppel som er på YouTube akkurat nå – så derfor har jeg utsatt en god stund.

Mine videoer handler om hva jeg personlig synes om Star Wars, og derfor ønsker jeg å gjøre videoene mest mulig seriøse. Derfor bruker jeg også god tid på å få videoene slik jeg vil ha dem.

Jeg har mange meninger om Episode 4, 5 og 6, og det er langt fra lett å klippe alle de meningene inn i videoer som er 20 minutter lange.

Det jeg uansett prøver å komme frem til her er at det uten tvil vil komme videoer om Star Wars på kanalen min i fremtiden, jeg vil bare bruke den tiden jeg trenger for å gjøre videoene perfekt.

Star Wars betyr mye for meg, og jeg er stolt over å være en Star Wars-geek, og derfor må videoene behandles med respekt!

Og det faktumet at det nå har kommet to Star Wars-filmer til, hvor en av de forandrer alt rundt hvordan jeg ser hvilke som er mine favoritter i sagaen, så trenger jeg også tid til å analysere litt.

Jeg avslutter med å tydelig legge trykk på at jeg har ingenting i mot at det er Star Wars-hype på internett og YouTube for tiden, så ikke missforstå meg.

Jeg synes bare det er alt for mange YouTubere der ute som har hoppet på Star Wars-hypen uten å ha noe peiling på hva Star Wars er eller vet hva de snakker om, og de gjør det kun for klikk og visninger.
Det er flaut å høre hvordan de har hentet faktaene sine, ikke fra wookiepedia, men i stedet andre talentløse videoer om Star Wars.

På den måten ender vi opp med et hav av faktafeil og rot rundt Star Wars…
Noen videoer er bra og morsomme, men det er noen av dem som ikke burde ha vært ute på nettet i det hele tatt…

Skriv gjerne hva du tenker om Star Wars nedenfor, spesielt de nyeste filmene!